Goldfish Fine Arts, onderdeel van Goldfish, is gevestigd in het ETC EXPO in Culemborg. In de fraaie ruimte van Goldfish Fine Arts is hedendaagse kunst te zien. Sculpturen voor binnen en buiten, schilderijen, groot en klein werk. Van beeldend kunstenaars Rob Scholte, Tonny Baars, Theo Mackaay, Cornelis le Mair, Frans de Kok, Ron Moret, George Heidweiller,  Bethany de Forest, Jeroen Tromp, Daniel Douglas, Gerrie en Inge. De kunstenaars zijn regelmatig zelf aanwezig en geven dan graag een toelichting op hun werk. Er is een permanente wissel van alle werken. Zo blijft de collectie boeiend en verrassend.

In het ETC EXPO zijn bijna honderd leveranciers van de interieurbranche uit het hogere segment gehuisvest. Hier komen agenten en producenten van exclusieve merken, woninginrichters, consumenten en pers tezamen. Dat geeft precies de dynamiek waarom Goldfish Fine Arts er zo goed op haar plek is. De natuurlijke vorm van samenwerken, die tot stand komt in een zakelijk epicentrum zoals dit, past goed bij de filosofie van Goldfish Fine Arts.

Wilt u ons bezoeken dan kan dit elke maandag wanneer het ETC is opengesteld voor interieurspecialisten. Op andere dagen ontvangen wij u graag op afspraak.

Kunstwerken